Askerlerimiz İhtiyaç Çantalarını Başkan Köse’den Alıyor

17/05/2021

Safranbolu Belediyesi tarafından askere gidecek olan gençlere destek olmak amacıyla başlatılan ihtiyaç çantası dağıtımına devam ediliyor.
Safranbolulu askerlerimiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yaptıkları başvurunun ardından, Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret ederek hem helallik istiyor hem de çantasını teslim alıyor.
Bir süre sohbet ettikten sonra, Başkan Köse askerlik görevini yerine getirecek olan hemşehrimize çantasını verdi. Başkan Köse, çantasını alan Akyıldız'a hayırlı teskereler dilerken; Akyıldız da uygulamadan dolayı belediyeye teşekkür etti.
Belediye Başkanı Elif Köse tarafından hediye edilen çantayı temin etmek isteyen gençlerimiz (0370 725 52 77) nolu telefondan müracaat edilebilirler.