Başkan Köse 2021'in Son Halk Günü Toplantısını Yaptı

31/12/2021

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin her hafta perşembe günü vatandaşlarla buluşup, onların sorunlarını ve taleplerini dinlediği Halk Günü Toplantısı, bu hafta da 2021'in son toplantısı olarak vatandaşların yoğun katılımıyla yapıldı.

Her zaman olduğu gibi toplantıya gelen vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Köse, ivedilikle çözülebilecek problemlerin talimatlarını ilgili birimlere vererek, program dahilinde olanların çözümünü sıraya aldı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Yıl boyunca vatandaşlarımızla Halk Günü Toplantısı vesile ile bir araya geldik. Onlar sorunlarını dile getirdi, bizler ise çözüm bulmak adına çalışmalar yaptık. Amacımız hep ortaktı: en iyiyi yapabilmek.

Yeni yılda da gerek mahalle ziyaretleri gerek esnaf ziyaretleri gerekse bu tür toplantılarla halkımızla bir arada olmaya, onlarla birlikte projeler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bizlere destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyor; yeni yılın huzur, bereket, sağlık ve barış getirmesini diliyorum.” diye konuştu.