Başkan Köse: “Ailelerin Sevinçlerine de Hüzünlerine de Ortağız”

22/06/2022

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerine devam ediyor. Proje kapsamında ailelerin mutluluklarına ortak olmayı sürdürdüklerini kaydeden Başkan Köse, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz.” dedi.
Bugün Yüksel, Duman ve Özgür ailelerini ziyaret eden Başkan Köse, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin heyecanına ortak oluyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“Aileler Bizi Arasın”
Projede ailelerin yeni doğan bebekleri için ihtiyaç duyulabilecekleri ürünlerin bulunduğu çanta hediye eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “0-6 aylık bebekleri olan aileler Belediyemizi arayarak isimlerini yazdırabilirler. Halkımızla sevinçte de, hüzünde de her daim birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bu gün ziyaret ettiğimiz Yiğit Eymen, Kumsal Lina ve Ediz bebeklere de sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum.” diye konuştu.