Başkan Köse’den Cuma Buluşması

25/12/2020

Safranbolu Belediyesi her hafta cuma günleri farklı bir Mahallenin camisinde simit ikramı ve maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu hafta 15 Temmuz Mahallesi camisinde simit ikramı ve maske dağıtımı gerçekleştiren, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de katıldı. Cami cemaatine, hayırlı cumalar dileyip yeni yıllarını kutlayan Başkan Köse’ye Mahalle Muhtarı Recep Sönmez eşlik etti.
Yoğun iş programından fırsat buldukça sosyal etkinliklere katılan Başkan Köse, cuma namazı çıkışında vatandaşlara simit ikram ederek bir talep ya da şikâyetleri olup olmadığını sordu. Mahalle Muhtarı Recep Sönmez ile de vatandaşların talepleri hakkında görüşen Başkan Köse, Mahalledeki eksiklerle ilgili bilgiler aldı. Daha ulaşılabilir bir belediye olmak için pandemi tedbirleri çerçevesinde etkinlikleri sürdürmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Köse, saha etkinliklerinin en önemli nedeni vatandaşların bize daha kolay ulaşmalarını sağlamaktır ifadelerine yer vererek şu sözlerle devam etti ‘’ Her hafta farklı bir Mahallemizin camisinde simit ikramında bulunuyoruz; buradaki temel amaç vatandaşlarımızın belediye ekiplerini görüp, varsa bir sıkıntıları ya da talepleri bizlere iletmelerini sağlamak. Bugün vatandaşlarımız ile buluşarak hem mübarek cumalarını kutladık hem de yeni yıla sayılı günler kala iyi dileklerimizi kendilerine ilettik’’ dedi.