Belediye Başkanı Elif Köse İtfaiye Haftası Münasebetiyle İtfaiye Müdürlüğü Ekibi İle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

01/10/2020

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'ye İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve Meclis Üyesi Kemal Akgül eşlik etti.

İtfaiyeciliğin birçok riski beraberinde taşıyan zor, meşakkatli ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Elif Köse ''Safranbolu itfaiyeciler için şehir yapılanması açısından zor ve bir o kadar da önemli bir şehir. Buna rağmen işinizi en iyi şekilde yapabilmek adına kendi yaşamlarınızı riske atarak alevlerin içine dalıp, canlarınızı hiçe sayarak kahramanca çalıştığınızı biliyorum. Siz itfaiyeciler bütün risklere rağmen karşılıksız yardım anlayışından aldığınız güçle çalıştığınız için sizlere çok teşekkür ederim'' ifadelerinde bulundu ve Safranbolu İtfaiye Müdürlüğü ekibinin nezdinde çalışan tüm kahraman İtfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutladı.