Belediye Ekipleri Yoğun Kar Mesaisinde

19/01/2022

Safranbolu’da günlerdir etkili olan yoğun kar yağışı, dün gece de devam etti. Safranbolu Belediyesi ekipleri, ilçe halkının mağduriyet yaşamaması için yine alandaydı.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ekiplerin gece boyunca hiç durmadan yol açma çalışması yaptığı, aynı esnada kar yağışının devam etmesi nedeniyle yolların tekrar kapandığı bildirildi. Yoğun kar yağışına rağmen ilçedeki çoğu caddenin ve sokağın açık olmasının ise Belediyenin plânlı çalışmasıyla sağlandığı ifade edildi.

Ekipler, 8 araç ile gece boyunca Safranbolu’nun tüm mahallelerinde kar küreme ve tuzlama işlemini sürdürdü. Sabah saatlerinde ikinci vardiyaya geçen Fen İşleri Müdürlüğü, günlerdir olduğu gibi bugün de ilçenin tüm mahallerinde çalışmaya devam edecek.