Fen İşleri Çalışıyor

02/07/2021

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ekipler, şehrin işlek yollarından biri olan Sağlık Sokak'taki asfalt çalışmasında sona yaklaştı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Öncelikle mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Sıcak hava şartlarına rağmen çalışmayı kısa sürede tamamlanacak hale getirdiler." dedi.

Belediye olarak vatandaş odaklı çalıştıklarını ifade eden Başkan Köse, "Her zaman söylediğimiz gibi önceliğimiz halkımızın huzuru ve hayatlarını çok daha rahat idame ettirmeleri.

Buradaki yol tamirat gerektiriyordu. Hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız için daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." diye konuştu.

Müdürlükten yapılan açıklamada ise, sarı malzemenin kısa sürede atıldığı, asfalt çalışmasının çok kısa bir sürede tamamlanacağı bildirildi.