Hardoff Safranbolu Offroad Spor Kulübü'nden Yine 4'te 4

05/10/2021

Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası Karabük Yarışlarında Safranbolu Belediyesi'nin sponsor olduğu Hardoff Safranbolu Spor Kulübü, kupalara ambargo koydu.

Kulübün bu başarıyı yakalayacağına duydukları inancı Şampiyona öncesi ifade ettiklerini hatırlatan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Oldukça zor bir spor dalı olan offroad yarışlarında Ankara yarışından 2 kupa ile dönen ekip; Denizli, ardından ilimizde düzenlenen şampiyonalarda dörtte dört yaparak bizlere haklı gurur yaşatmıştır. Onları gönülden tebrik ediyor, yanlarında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum." dedi.

Şampiyonada iki birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülük alan ekip şu isimlerden oluşuyor:

S1 birincisi Şehmuz Oğuz - Selman Aybar, S3 birincisi Engin Öztürk - Mehmet Özdemir,
S3 ikincisi Özgür Sarı - Harun Ulusoy, S4 üçüncüsü Orhan Sakarya - Sercan Öztürk.