Hardoff Safranbolu Yine Kupa İle Döndü

01/11/2021

Türkiye Offroad Şampiyonası'na Safranbolu Belediyesi'nin sponsorluğunda katılan Hardoff Safranbolu Ekibi, 4. yarıştan da kupa ile döndü.

Ekip Sinop'ta yapılan yarışa 4 araçla katılarak, 2 birincilik ve 1 üçüncülük olmak üzere 3 kupa aldı. Şampiyona'da önemli bir başarıya yeniden imza atan ekipten S1 kategorisinde Şehmuz Oğuz - Selman Aybar birincilik, S3 kategorisinde Engin Özturk - Mehmet Özdemir birincilik ve S4 kategorisinde Orhan Sakarya - Sercan Öztürk üçüncülük kupası alarak Safranbolu’muzu ülke çapında başarıyla temsil etmeye devam ettiler.

Hardoff Safranbolu’yu kutlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Biz arkadaşlarımızın yakalayacakları başarıyı, ilk görüşmemizde gözlerinde görmüştük. Bunu kendilerine de ifade ettik. Katıldıkları tüm şampiyonalarda ilçemizi başarı ile temsil eden ekibi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.