Hardoff Safranbolu Yine Kupalarla Dönüyor

22/11/2021

İlçemizi off road gibi oldukça zorlu bir spor branşında başarı ile temsil eden ve Safranbolu Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı Hardoff Safranbolu Offroad Klübü, Sakarya’dan da kupalarla dönüyor.

Türkiye Off Road Şampiyonası'nın 5. ayağının yapıldığı Sakarya’da Şehmuz Oğuz – Selman Aybar S1 Birincisi, Engün Öztürk – Mehmet Özdemir S3 Birincisi ve Özgür Sarı – Harun Ulusoy’un S3 İkincisi oldu. Şampiyona sonrası kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Katıldıkları her şampiyonada bizleri gururlandıran Hardoff Safranbolu Offroad Klübü'nü yürekten kutluyorum.” dedi.

Çok zor bir spor dalının her turnuvasında başarı elde etmenin takdire şayan olduğunu kaydeden Başkan Köse, “Zor şartlar altında gerçekleşen yarışlarda başarı kazanan tüm pilotlara hem Safranbolu’nun tanıtımına katkı sağladıkları hem de bizleri çok iyi temsil ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.