Mega Kent'te Karabük Rüzgârı

25/11/2021

Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) tarafından İstanbul'da organize edilen ve Karabük Valiliği tarafından desteklenen "Karabük Tanıtım Günleri" başladı. "Yenikapı'da Büyük Buluşma (Şehirleri İnşa Eden Şehir Karabük)" başlığı altında düzenlenen tanıtım günlerinde Karabük ve ilçelerinin tanıtımı yapılıyor.

Safranbolu Belediyesinin de yerini aldığı Yenikapı sahili etkinlik alanında düzenlenen tanıtım günlerine, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Onur Varlı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnci Sungur ile katıldı. Öte yandan ilçenin tanıtım ürünleri ve geçtiğimiz aylarda coğrafi işaret tescil belgesi alınan Safranbolu kıtırı stanttaki yerini aldı.

28 Kasım'a kadar sürecek olan Karabük tanıtım günleri süresince, İstanbul’da ikâmet eden Karabüklülerin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyareti bekleniyor.