Safranbolu Belediyesi Halk Süt Dağıtımına Devam Ediyor

29/12/2021

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin önemli vaatlerinden biri olan ve dağıtımına geçtiğimiz aylarda kendisinin de katılımıyla başlanan, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına halk süt projesi devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren DERMAN ekibi tarafından gerçekleştirilen süt dağıtımının, her hafta salı günü yapıldığını belirten Başkan Köse; "Daha önce de ifade ettiğim gibi bu, göreve gelmeden önce verdiğimiz bir sözdü. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar bizim için çok değerli. Onlar geleceğimiz.” diye konuştu.

Dağıtımın, belirlenen ihtiyaç sahibi 80 ailenin yavruları olan yaklaşık 100 çocuğa 2 litre olarak devam ettiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; "Ailelerimizin içi rahat olsun. Dağıttığımız sütler tamamen steril ortamda, el değmeden hazırlanıyor. Yeni yılda da bu uygulamamıza devam edeceğiz.” dedi.