Safranbolu Değerli Bir İsmi Daha Kaybetti

19/01/2021

Safranbolu'nun önemli kişilerinden ÖSYM eski Başkanı Dr.Fethi Toker yaşadığı şehir Ankara'da 89 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefat haberinden derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bir mesaj yayımlayarak başsağlığı temennisinde bulundu.
''Safranbolumuzun değerli isimlerinden Dr.Fethi Toker'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisinin, ÖSYM’deki başarılı hizmetlerinden dolayı Safranbolu'nun ilk fakültesi olan '' Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesine adı verilmiştir. Safranbolu'nun yetiştirdiği değerli büyüğümüzü üniversitemizde adıyla yaşatmaya devam edeceğiz. Memleketi Safranbolu'da başarıları ve dürüst kişiliği ile örnek alınan kıymetli hocamızı belediye olarak gelecek nesillere unutturmamak için elimizden geleni yapacağız. Kendisine Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve Safranbolumuza başsağlığı diliyorum''dedi.