Safranbolu Halk TV’de

14/10/2022

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ülkemizin en önemli turizm şehirlerinden birisi olan Safranbolu’nun tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda ülkemizde en çok izlenen kanallar arasında yer alan Halk TV Canlı yayınla Safranbolu’da olacak.

İlçemizin yıl boyunca çok sayıda görsel ve yazılı medyanın ilgi odağı olduğunu ifade eden Başkan Köse, “ UNESCO Miras Kenti olan kentimizin tanıtımı için çeşitli çalışmalar, projeler gerçekleştiriyoruz. Malumunuz medya tanıtımın en büyük ayağı. 15 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz program da bunlardan bir tanesi olacak” dedi.

Halk TV’de yayınlanacak olan ve Serhan Asker tarafından hazırlanan, ‘Görkemli Hatırlar’ adlı programın 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da canlı olarak yayınlanacağını hatırlatan Başkan Elif Köse, “ Programa ünlü sanatçı Belkıs Akkale ve fülüt sanatçısı Bülent Evcil'de birbirinden güzel türkülerle eşlik edeceğini, Safranbolu’yu merak edenlerin ve Safranboluluların programı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.