Safranbolu'da Sıcak Çorba İkramı Devam Ediyor

02/11/2021

Safranbolu Belediyesi, gelenek haline getirdiği kış aylarında çorba ikramını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe Pazarı esnaflarına yapılan ikram ile başlayan etkinlik, pazartesi günü üniversiteli gençlere ikram yapılması ile devam etti.

Havaların soğuması ile birlikte çorba ikramına yeniden başladıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Gücümüz yettiğince halkımızın yanında olmaya çabalıyoruz. Çorba ikramı bunun küçük bir parçası. Bu; soğuk kış günlerinde öğrencimizin, esnafımızın, vatandaşımızın dolayısı ile bizim de içimizi ısıtacak bir paylaşım.” dedi.

Etkinliğin pazartesi günleri sabah namazına gelen vatandaşları da kapsayacağını belirten Başkan Köse, “Çorba, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve her gün yaklaşık yüz ailemize sıcak yemek yapan aşevinde, tamamen steril ortamda hazırlanıyor. Bu vesile ile değerli mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.