Yeni Yıla Saatler Kala Başkan Köse Vatandaşın Yanında

01/01/2021

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yeni yılı nöbette geçiren kurumlarda çalışanları ve kontrol noktalarında nöbet tutan polisleri ziyaret ederek polislerin yeni yılını kutladı.

Ziyaretler kapsamında, Devlet Hastanesi, Polis noktaları, Karakol, Zabıta ve belediye İtfaiye Müdürlüğünde nöbet tutan görevlileri ziyaret eden Başkan Köse’ye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal eşlik etti.

Kıranköy polis kontrol noktasında Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, il Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İl Jandarma Komutan vekili Albay Engin Köktürk’e katılan Başkan Köse buradan Halk Masasında görev yapan nöbetçileri ziyaret etti.   Yılın son haftasında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Köse, yeni yıla nöbette giren görevlilere de moral ziyareti gerçekleştirerek belediye tarafından hazırlanan yeni yıl çantası hediye etti. Zor bir yılı geride bırakırken yeni bir yıla umutla girmenin heyecanı içinde olduklarını kaydeden Başkan Köse, ‘’2020 yılını ülkemiz doğal afetler ve salgınla mücadele ederek geçirdi. Çok zor bir yıl olsa da biz Safranbolumuz için çalışmaya üretmeye devam ettik. Ben tekrar başta yeni yılı ailelerinden uzakta, görev başında geçiren vatandaşlarımıza ve tüm hemşehrilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum’’ dedi.