Yeni Zabıtalardan İlk Denetim

16/03/2022

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 202 yılında açılan sınavla alınan ve geçtiğimiz günlerde asaletleri tasdiklenerek memuriyet hayatlarına başlayan 2 Zabıta Memuru ilk denetimlerini gerçekleştirdi.
İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Zabıta Birimi ile ailelerin katıldığı törenle yemin ederek göreve başlayan Abdulkadir Kıymaz ve Mert Çevik ilk denetimlerini yaptılar.
Yeni memurlar Safranbolu Belediyesinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirirlerken, “Ettiğimiz yeminin bilincinde, kanunların ve Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Bizler gösterdikleri ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse başta olmak üzere, Birim Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.