Deniz Ürünleri Pişirme ve Sunum Metodları Sentezi (Synthesis of Seafood Cooking and Presentation Methods)

2020-07-28
Karabük Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksek Okulu tarafından 2019 yılı Erasmus+ KA202 stratejik ortaklıklar (Deneyim Paylaşımı) kapsamında Ulusal Ajansa sunulan “Deniz Ürünleri Pişirme ve Sunum Metodları Sentezi” isimli proje .hibe almaya hak kazanmıştır.

Kurumumuz proje çalışmalarında proje ortağı olarak yer almaktadır. Proje çalışmaları İtalya’da Nicotera şehrinde, İspanya’da Barselona şehrinde ve ülkemizde Safranbolu şehrinde uygulanacaktır. Proje çalışmaları kapsamında proje ortakları Deniz Ürünleri Pişirme ve Sunum Metodları Sentezi konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklardır. Proje çalışmaları 2019 yılı ekim ayında başlamış olup çalışmalar 18 ay sürecektir. Proje bütçesi 43.435,00 Avrodur.